Az Atlassian termékeinél hagyományos volt, hogy amennyiben egyszerre több terméket rendeltünk, akkor az Atlassian 10%, 12,5% engedményt adott a termék árából. Ez még abból az időből származott, maikor csak a Jira és a Confluence volt az Atlassian két terméke.

Most viszont már van JIRAConfluenceJIRA StudioBitbucketFishEyeCrucibleBambooCloverCrowdGreenHopperIDE ConnectorSharePoint Connector. Ezek közül az engedmény nem vonatkozott a starter licencekre, valamint az olyan licencekre, amelyek harmadik féltől vannak, és ezért az Atlassiannak is keményen fizetnie kell minden egyes eladott licence után. Bonyolult volt, és csak a nagy vevők tudták kihasználni, akik sokat rendeltek, és ezeknek talán nem is volt annyira fontos. Végülis nem az kell(ene), hogy legyen a fontos, hogy mennyi engedményt kapunk, hanem, hogy mennyi a végső ár, és ezért az árért milyen értéket kapunk. Ebben pedig az Atlassian elég erős, a 10% engedmény nélkül.

Ezárt az Atlassian úgy döntött, hogy ezt az engedmény formát 2011. május 2-án megszüntetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://atlassian.blog.hu/api/trackback/id/tr982634808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása