2010. December 1-én megjelent a Crowd 2.1 verziója. Még masszívabb mint a 2.0, miközben majdnem 230 szavazat jutott érvényre.

Egy új, átfogó REST API került bele. Ha az alkalmazásodat szeretnéd integrálni a Crowd-al, akkor szeretni fogod. Az egymásba ágyazott csoportok kezelését egyszerűvé teszi és sokkal jobb keresési lehetőségek vannak benne mint a SOAP API-ban. A SOAP API nem fog eltűnni, de a REST API-t sokkal könnyebb használni.

Az Atlassian újraírta az Apache és a Subversion csatolót C-ben. Sokkal gyorsabb lett kevesebb memóriát használ, kezeli az SSO-t és az egymásba ágyazott csoportokat is. Szerezd meg a Plugin Exchange-ről.

Az LDAP is jelentősen gyorsabb lett - átkerült a cache kezelés a memóriából adatbázisba és az LDAP kapcsolatokat is újrafelhasználja. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a cache kezelés a korábbinál nagyobb felhasználó bázis esetén is működni fog, a keresés is jobban dolgozik és az Active Directory elérés esetén az SSL használat ugyanolyan gyors mint SSL nélkül.

A Crowd felkészült az "Az Internet vége"-re is és támogatja az IPv6 használatát.

Olvasd el az összes kiadási feljegyzést vagy csak töltsd le a biteket. És ha már játszottál vele ne feledd elmondani mit gondolsz róla.

Emlékeztetőül az összes termék aktuális legfrissebb verziója:

(Ez a jegyzet egy Atlassian blog fordítása.)

A bejegyzés trackback címe:

https://atlassian.blog.hu/api/trackback/id/tr982490664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása