Az Atlassian felismerte, hogy a 10 és 25 felhasználós licencekről nem mindenki akar rögtön a 100 felhasználós licencre upgrade-lni, ha a 25 felhasználó már nem elegendő, és ezért bevezették a Confluence 50 felhasználós licencet. Ezzel együtt a Confluence-hez tartozó SharePoint Connector kiegészítő szoftverhez is kiadtak egy 50 felhasználós licenc típus (ez így logikus, hiszen ugyanannyian tudják használni ezt a modult, ahány Confluence felhasználó van).

Az Atlassianra mindig is jellemző volt, hogy soha nem hozta az ügyfeleit rossz helyzetbe. Ez benne is van az egyik üzenetükben, ami rövidítve DFTC, amit nem fogok lefordítani, mert valószínűleg az ausztrálok nem olyan prűdek mint mi (én). Azért még, csak hogy értsétek: Dont F* The Customer. (Ha valakit érdekel, az Atlassian oldalain az Atlassian TV-n tisztán, érthetően, artikuláltan és hangosan ki is mondják, és el is magyarázzák, hogy ez mit jelent.)

Eddig, több más mellett, azt jelentette, hogy ha vettél egy licencet A-ra, és onnan upgrade-t B-re, akkor az upgrade ár mindig a B ára mínusz az A ára volt, és ez nem lesz másképp ezután sem.

Most viszont van egy új licenc, ami eddig nem volt rendelhető, de most már igen. Rosszul járjanak azok, akik tegnap vettek egy 100 felhasználós licencet, pedig elég lett volna ötven?

Nem fog. Az Atlassian kiértesít minden olyan felhasználót, aki az elmúlt 90 napban vásárolt 100 felhasznúlós Confluence licencet, vagy upgradelt, vagy frissített. Ezek a felhasználók dönthetnek úgy, hogy downgrade-elnek 50 felhasználós licencre, és az Atlassian automatikusan két évre terjeszti ki a támogatási időt.

A bejegyzés trackback címe:

https://atlassian.blog.hu/api/trackback/id/tr422506029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása